Fårostgratinerad fläskfilé

 

ca. 4 portioner

1 Delimörad Fläskfilé ca. 500 gram

100 gram fårost

1 dl creme fraiche

1 st vitlöksklyftor

Salt

Svartpeppar

 

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Putsa filén från senor och fett. Skär den sedan i 2-3 cm stora bitar och krydda med salt och peppar.

3. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Lägg sedan bitarna på ett ugnsäkert fat.

4. Mosa osten och blanda med creme fraichen, vitlöken, svartpeppar och salt. Häll såsen över köttet.

5. Gratinera i ugnen i 5-10 minuter eller till köket är genomstekt.

6. Servera med klyftpotatis och sallad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0