2010

Nu är det bara 24 timmar kvar på detta året.


30 December

Jag fick precis en aha-upplevelse. Egentligen är det nästan så logiskt så det är dumt, men på något vis kan de mest uppenbara sakerna vara de svåraste att se... hmmm... skitsamma ;P

Jag har varit och kollat på ny mobil idag. Äntligen! Min förra mobil kändes redan gammal när jag fick den. Ingen höjdare. Jag vill ha fri surf och tillgång till spooootifyyy i nästa. Skulle var soft :) Har mest kollat på HTC telefoner. Wildfire, Legend och Desire. Fick nästan med mig en desire hem men den var slut. Eller borde man ha en iphone? Alla har ju fan en. Känner mig nästan lite utanför ;) Undra hur mycket mer en sådan skulle kosta.. Är de så himla bra, eller varför har alla iphone? Bara för att man blivit hjärntvättad med apple-relam de senaste åren? Jag har inte känt något iphone behov än i alla fall. Det enda jag saknar är glad musik - till båda mina öron. Sen hade det kanske varit praktiskt att slippa starta datorn till allt.


29 December



28 December

Idag har jag:

1. Hämtat hem Dessan som spenderat natten med sin pojkvän, ponnyn Pontus.
2. Köpt ett par nya örhängen.
3. Sett på The backup plan. En romantisk komedi med Jennifer Lopez. 


 



Juldagen


Julafton

 

 

 


Julklappar

- Check!

Jag var ute och handlade mina julklappar i ovanligt god tid i år... har köpt allihop idag. Fick in ett fint flow redan i början av min shoppingrunda och 2 timmar senare var jag klar med hela julshoppingen. Hur najs är inte det? Känner mig dessutom rätt nöjd med mina köp. :)


Darwin award

till den här snubben.

Scooter Elevator Fail

..och jag kan inte låta bli att skratta.

It's a little bit funny

...this feeling inside.

Färg

 

Lite färgglada bilder från idag.


Måndag


Jag klarade det!


 


Lördag

Har haft lite annat för mig det senaste. Inte blivit mycket tid över till att slösitta framför datorn direkt, men jag gnäller inte. Gillar att ha mycket att göra.

Idag har jag mest pluggat, eller sovit kanske... Men kvällen har jag ägnat åt min "lilla" essä. Den börjar lika någonting nu. Ska skriva lite till idag och sen ska jag tvinga någon annan läsa igenom den i morgon innan jag skickar in den.

Har börjat pynta ett pepparkakshus idag också. Ett pepparkakshus som min morsa bakat. Enormt pepparkakshus. Antagligen största vi gjort. Ska ta lite bilder på den sen när den är klar.

Och eftersom det nyss blev fjärde advent passar jag på att avsluta inlägget med lite julstämmning.



16 December

Skriva, skriva, skriva..

Lucia

 

 

En liten docka.


Tredje advent

Haft en något oeffektiv dag. Börjar känna mig MYCKET stressad.

Det tar sig,

sa pyromanen.

 

 

Så himla störande. Precis när man hittat en helt perfekt bild - så tar batterihelvetet slut! GAH! Får åka tillbaka och göra om't. Blev helt okej bild för att bara ha ställt ner kameran och tryckt av iaf.

En riktig guldgruva för fina bilder den här platsen. Snygga lampor. Gammalt. Snygga träd. Gör sig nog väldigt bra i svart/vitt. För att förmedla en känsla av svunnen tid ;)

Nåja.. Väldigt najs om jag får säga det själv.. och det får jag ju :P

(Rubriken har ingenting med bilden att göra) :P

7 December

 

 

En till bild från igår. Klickbar. Tycker det var himla läckert väder/ljus igår :) Finaste vintern på läääänge.


6 December II

 

Fattar inte var all tid tar vägen. Den bara rinner iväg. Timmar, dagar, veckor.. måste nog stänga av musiken om jag ska få upp farten på mitt pluggande. Det går för långsamt. Har skrivit en flummig A4 på..... 8 timmar..? Pinsamt långsamt. :P


6 December




Natt


If you open your mind too much your brain will fall out.

Kallt


 

Kallt som fan idag.

 

Hehehe


1 December

Min lilla julkalender ;P


RSS 2.0