Klassiker

En gammal klassiker :)


Första advent

 

 

 

 

..och det här är min nya adventsstjärna.


Lööördag.

Skönt citat:

"En diplomat är en person som kan be dig dra åt helvete på ett sådant sätt att du med förtjusning ser fram emot färden."

Caskie Stinnet

Fredag

Har en förkylning som ligger och lurar. Är säkert på grund av den som jag varit så jävla trött det senaste. Hoppas den drar sig tillbaka för jag känner verkligen inte för att bli förkyld igen.

Annars så om någon känner för att kidnappa mig och typ röva bort mig till... Thailand.. Australien.. Malaysia.. Nya Zeeland eller liknanade så är det helt okej.

(Liseberg går också bra.)

24 November

en månad till julafton.

 

 

 

Idag är det en månad till julafton. Antar att julruschen kommer sätta igång på riktigt nu i och med att det är löning i morgon och första advent på söndag. Kul. Ja mig kommer ni alltså inte hitta i några affärer/på några köpcenter mer i år..  :P iaf inte om kvällarna och helgerna.

 


Vinter

 


Söndag

Nästa söndag är det advent. Shit vad snabbt tiden går..

Var och köpte lite saker jag tyckte mig behöva idag. En t-shirt och en ny mascara. Passade även på att kolla på klänningarna på Vila. Jättefina! Fanns tre stycken jag skulle kunna tänka mig att ha :) Ska prova dem i veckan och se om någon får följa med hem.

Arbeten - skickade. Nu ska jag sova.

Lördag

Plugglördag. Har en del att göra så denna helgen kommer nog bli tillägnad mina böcker helt och hållet.

17 November


Åååh deppdag. Hatar sådana här dagar.. Ska bli skönt att gå till skolan i morgon så jag får något vettigt att tänka på.

Ska ta och städa nu och hoppas att jag blir på bättre humör.

Tisdag

Sitter och pratar latin på msn med Sarah. Mycket meningsfullt. Testar att översätta det latinska till svenska också. Blir inte helt rätt alltid men nästan.

Bonam noctem

Happy Inside

 

 

Sjukt söt IKEA reklam. :)


11 November

Nu har jag sett klart på säsong 4 på Project Runway.. nästa vecka sänder de säsong 5.

Jag älskar Jillians jackor/kappor.. så himla fina! Det var hon (tillsammans med en annan) som gjorde den svarta jag visade för ett tag sedan också.


Musik

En gammal

 



En ny

Vet inte vad jag tycker om den här men jag kan inte låta bli att lyssna på den.. :P Årets hjärntumör eller något.

 

 

 


Frost

 

 

 

 

Det var vitt och fint när jag var ute hos Dessan i morse. Planen var att rida idag på förmiddagen men Dessan verkade lite väl lattjo så jag släppte ut henne i hagen istället. Var nog ett bra beslut för hon bockade och flög omkring som en idiot. Får ta den där ridturen i morgon istället.

Hade med mig kameran och fotade lite frost. Ett macroobjektiv hade inte suttit helt fel idag... :) men det blev rätt fint med mitt vanliga 50 mm också.

Söndag


Lördag





Liten jävel

 


101101

Lite specielt datum.

RSS 2.0