Fina Levis

 

Japp, jag älskar mina nya jeans! Nästan lika sköna som mysbrallor ju ;)


one.com

Har one.com som webbhotell för ett projekt som jag pillat lite med det senaste. Fått till en acceptabel layout på hemsidan nu i alla fall. Dock inga länkar eller undersidor än men det kommer.

Ska sätta mig och jobba mer i Dreamweaver i morgon. Borde egentligen göra hela hemsidan där.







Sidan växer fram. Tror jag är på rätt spår :P Fast för att bli riktigt nöjd måste jag ut och ta nya bilder. Har en jättebra idé på snygg hemsida. Fast då behövs det STORA snygga bilder och png fil.. antagligen... eller att jag lär mig Dreamweaver ordentligt, vilket vore det mest optimala.

Levis

 

Stor chans att dessa kommer bli favoritjeansen ett bra tag framöver. Letat ihjäl mig efter ett par nya sen mina diesel gick sönder i vintras.


Photoshop CS6 Beta

 

Går att ladda ner betaversion HÄR. Vanliga 30 dagar trials hittar man på adobe.

 

Jag älskar photoshop!


Rosor


Gammal bild på en bukett rosor. Sitter och leker med photoshop cs6!

Vår II




Vår

 

Söta snöklockor.


Greta


Nytt

Slängde ihop en ny design lite snabbt. För en gångs skulle körde jag inte fast när jag skulle ladda upp en egen font. Så nu kan jag göra lite roligare designer. Började även läsa webbdesign i skolan idag. Vi kommer dock inte koda (så mycket? alls?) utan göra sidorna i PS och Dreamweaver.. och sen.. lär jag märka hur man gör för att få upp dem på internet. Här måste jag koda allt.

Uppdatera, F5

Christin VII

Lite dålig fokus och ansträngd Christin på högra bilden. Får nog locka med mig en assistent nästa gång :) Var lite väl mycket att hålla reda på själv.


Christin VI


Zoe


Christin V

 

Lite härliga marsbilder på Christin.


Photoshopad BMW II


BMW

 

♥ photoshop

 

 

orginal


Greta III

 


Greta II


Greta

 

 

Lilla Greta 8 veckor. Min mammas nya hund :) Hon är en blandning mellan Engelsk och Amerikansk cocker spaniel (om jag minns rätt) och göööörsöt ;)


Annonsremake

Till denna veckan hade vi en uppgift som gick ut på att göra om en dålig annons. Jag hittade en annons för Orust blommor på sista sidan i GP förra veckan och tog mig an den.

 


RSS 2.0