Teckning

Första hemuppgiften. Måla av ett stileben från en bild. Gjorde samma sak idag på lektionen men målade då på hela A2n. Stort så man lägger märke till om man gör misstag och kan rätta till dem.


Nytt

Nu blev det mörkt här igen men det är nog bara tillfälligt. Bloggen skrek efter förändring och mer än såhär har jag varken tid eller lust att fixa nu. Ska väl ta mig tid någon gång nästa århundrade och fixa den som jag vill.

Bildgrejer

Nu har jag varit iväg och köpt teckningsblock (A2), blyertspennor (2H, 2B, 5B och 7B) och ett suddigum. Sådant som jag ska ha till bilden i skolan.

Sen köpte jag även vattenlösliga pennor (Light Wash HB, Medium Wash 4B, Dark Wash 8B) för att testa på sådana.


Sommar

bild

Svalor

 

Det bor minst två familjer av Svalor i stallet nu. De gnäller och kvittrar alltid lite när man kommer in i stallet. Så idag tog jag en stege och tog kort på dem. Riktiga linslusar. Så fort första blixten kom stack alla upp huvuderna och kvittrade ännu mer ;P Stackarna trodde väl att de skulle få mat.


Ultraljud 3

Var med Anneli på ett extra ultraljud idag eftersom det var lite svårt att se förra gången (när min bror var med). Idag var den lite lugnare i alla fall men den låg med huvudet uppåt så det syntes väl inte jättemycket nu heller men lite i alla fall. Hjärtat slog fint ;)

Gubbe: Här ser du ögat..
Anneli: Det ser mest ut som ett monster..

och jag håller med om att ultraljudsbebisar allt ser lite läskiga ut, men det var kul att se ändå :)


IKEA

Blev en sväng till IKEA idag. Både till Bäckebol och Kållered eftersom byrån var slut på Bäckebol. Passade även på att köpa nya sängkläder, en lampa och stora värmeljus. Har skruvat ihop allt nu också, fast med lite hjälp såklart. Och fått allt på plats. Blev riktigt mysigt.

I morgon måste jag åka och köpa nya skor. Mina nuvarande (fd.) favoriter gick passande nog sönder det första de gjorde när jag klev in på första IKEAvaruhuset idag. Hela klacken lossnade.. Tur att det var mina flipflopsandaler så det inte blev så himla stor skillnad utan klack.

Bebis

 

Snodde en bild från Anneli. Här har vi lilla bebisen. BF flyttades fram ett par dagar också så nuvarande BF är beräknat till den 5 Januari. Spännande!


RSS 2.0