Jävla oflyt

Mitt 50 mm objektiv har gått sönder.

Christin

 

Tog ett par enkla klassiska bilder på Christin idag.


Julcupcake

 

 


111222

just saying.

Det är en väldigt mörk dag idag

i dubbel bemärkelse ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vila i frid underbara lilla Chadde.

2004-2011

 



Slutspurt 11/12/13

Kämpa, kämpa, kämpa ;)

Sista grejen sen är terminen färdig. Skrev 5 sidor på två timmar förra veckan så nu ska det väl inte vara några problem att klämma fram 5 till (peppar, peppar).. och en powerpoint kanske. Aldrig gjort en sådan innan. Men, det är väl bara att sätta igång.

Var på de små barnens Luciafirande idag och tog med mig en blixt. Orkade inte fler, plus att det många gånger blir ett fint ljus med en ljuskälla. Blev helt okej, men kan ju inte visa några bilder.

Porträtt

 

 

Börjat på en till.


Översvämningar

Det kanske bara är jag, men nu när det är översvämningar lite övarallt.. blir man inte sjukt sugen på att ta en plastbåt och ro runt i någon av de "nya tillfälliga sjöarna"? Jag har drömt lite om det sen jag var liten. Såg en fin bild på en översvämmad gångtunnel i Partille. Tänk så kul att paddla igenom den :P eller varför inte viadukten i Gamlastaden. Ro lite fram och tillbaka ett par gånger. Kanske fika. Det hade varit något :P

Teckning

 

Tecknad på A3


Tre små fina bokstäver


Hur det nu än går med resten så är ALLT SOM DET SKA VARA nu igen. Skönt!

Kväll

 

För ett tag sedan.

 

Annars så kom mina kokböcker idag! Jättekul! Är nöjd, bortsett från att jag har ett stavfel (damptryck på alla tangenter typ..) i början. Jag är ändå 200% säker på att jag läste igenom den flera gånger innan jag skickade in. Så det är lite irriterande. Nåja.. Kul iaf.


Natt


RSS 2.0