Creative Lightning

Jag älskar denna bilden. Så sjukt fin.


 

Kanske blir fler bebisbilder i morgon.


Same same..

but different

 



Zoe och farbror


Christin IIII

 

 

 

 


Christin III


 

 

 


Christin


Christin II






Hade en "favoritkväll" i repris med Christin idag. Lagade lite mat, fixade smink och hade en liten fotosession. Tog allt som allt 500 bilder. Blev många bra, men så är Christin en riktigt fotogenisk person också. Kommer helt klart bli fler sådana kvällar.

Nedersta bilden till vänster. Jag kan inte vara ensam om att tänka "kryssningsvärd" när jag ser den? :P

Granen har åkt ut


 


Döskalle

Jag har dragit på lite olika filter på teckningen eftersom den inte är färdigskuggad och så. Får se om jag fortsätter med den senare. Hade varit kul att forsätta och täcka hela pappret i detta temat.. lite rosor och sådant. Kanske färglägga till och med. Rött, svart, grönt.. massa intensiva färger. Skulle kunna bli fint.

 

..eller var sägs av en krans med rosor på skallen? Haha ^^

 


Gravidfoto

 

Framkallade en denna gravidbilden på Anneli i veckan och fixade ram. Hade först tänkt att den skulle göra sig fint i Zoes rum men den kanske passar bättre någonstans där den syns mer. Får se var Anneli väljer att ha den.


Lejonkungen


Bebis


Har blivit faster

 

Till en liten tjej :)


Christin

ett par till bilder från min och christins lilla fotosession som vi hade nu i mellandagarna ;)

 


50 mm 1.4

Mitt igen ♥

2999:- på Japan photo. Billigt, billigt! I alla fall väldigt värt det. Utan tvekan mitt favoritobjektiv. Inte för att jag har några andra bra att jämföra med men det funkar fint till det mesta som jag brukar ta kort på. Hade dock varit kul med ett macro och något lite längre.. men det kommer i framtiden.

Anneli

 

Annelis slutspurt. Magen e stor och verkar påfrestande men så är beräknad BF nu på torsdag. Mitt tipsdatum har redan passerat. Gissade på den 1:e ;) fast hade en liten känsla på onsdag den 4 också.. men vem det. Den kanske stannar inne i 2 veckor till. Jag skulle förstå den, det är ju inte det roligaste värdet nu ;)


Nyår

 

 



RSS 2.0